Klätterbilder

Glömde att lägga upp bilder från helgen utflykt till les Calonques.
Vincent, Jennifer och jag.
Angel och Jennifer på toppen. Det här var favorit leden.
Klättergruppen tous ensemble
Den klassiska baguetten med ägg?
En fantastiskt dag!

Solen skiner fortfarande stark

Nu börjar det närma sig slutet. 16 veckor har snart gått till ändå och jag kommer komma hem flera erfarenheter rikare samt med fårmågan att kunna prata franska på en grundlig nivå.
Eftersom jag inte vet när jag härnärst kommer anlända till frankrike har jag börjat tänka igenom vad det är jag vill hinna med innan jag åker hem. Mest handlar det om matupplevelser såsom citronmarängpaj och ett besök på restaurangen jag gått och sneglat på hela hösten, men också om en sista tur till berget St. Viktoire med fantastisk natur.
Måste erkänna att jag faktsikt lite smått har börjat räkna ner dagarna. För även om jag har det hur bra som helst här på alla sätt och vis med kompisar, skolan och lägenheten, så är det alltid skönt att komma hem. Hem ljuva hem med vanor och trygghet. Sen är det säkert så att jag kommer längta tillbaka till det här livet efter bara någon vecka.
Ja du, tänk att man aldrig kan vara riktigt nöjd.
Fast va tråkigt livet skulle vara om man hela tiden gick runt och var nöjd. Då skulle man ju inte ha något att längta efter. Och är det inte just ibland längtan som är den bästa...
Här kommer iaf lite bilder från senaste tiden.
Bilder från den fantastiskt marknade som är öppen 3 dagar i veckan året runt.
Här är äppelståndet där jag köper äpplen vid varje besök på marknade. Supergoda och ett plus är att man alltid får sitt pris och namnet på äpplena sjunget för sig. Tänk att man kan vara så glad över att stå och sälja äpplen varje dag...
Mmm ost..
Förra veckan hade vi besök av Moas nära vän som cylkat genom hela europa och som tänker sig ner till Marocko för att sedan cykla tillbaka igen. En resa på 7 månader. Jag är både imponerad och inspirerad!
Vi hade det väldigt trevligt och passade på att unna oss en massa godsaker. Creps med nutella flera gånger om, sillunch, glöggfest med pepparkakor och glögg, baguetter med goda pålägg och mycket annat.
Här ovan sitter vi i en närliggande park. Lägg märke till klädsel och det faktum att det är december :)

RSS 2.0